KFUM-Spejderne i Tommerup

Højfyns Friluftscenter er blevet til i samarbejde mellem KFUM-Spejderne i Tommerup, Tommerup Skole og Gårdbørnehaven Overmarksgården.

Projektet startede i 2010, da spejderne stod over for at skulle bygge en ny hytte. Her valgte man, at tage kontakt til den lokale skole og børnehave, hvorefter idéen til Højfyns Friluftscenter blev født.

Sidenhen er der blevet arbejdet hårdt på definitionen af projektet, søgning af midler og realisering af drømmen.

Højfyns Friluftscenter består af den centrale base - friluftscenteret - på KFUM-Spejdernes grund, naturværkstedet ved Gårdbørnehaven Overmarksgården og klasseværelset i skoven på Dyrehavegårdsvej.

Det gør friluftscenteret til et lokalt kraftcenter som både skole, børnehave og lokale foreninger har mulighed for at leje og bruge til møder, overnatninger og andre arrangementer.

Klik her for at læse mere om Højfyns Friluftscenter.

KFUM-Spejderne i Tommerup er en af de største grupper blandt KFUM-Spejderne på Fyn. Vi holder i det daglige til i Højfyns Friluftscenter, på vores grund ved Mølledamsvej i Tommerup.

I vores program lægger vi vægt på at lære om hvordan man klarer sig selv og udvikler sig til et helt menneske. Det gør vi gennem fede oplevelser, gode kammeratskaber og spændende lejre.

Klik her for at læse mere om KFUM-Spejderne i Tommerup.

Klik her for at læse mere om Højfyns Friluftscenter.

Klik her for at læse mere om KFUM-Spejderne i Tommerup.

KFUM-Spejderne i Tommerup - Mølledamsvej 4, 5690 Tommerup - admin@tommerupspejder.dk